About Us

  Contact Us

  Testimonials

  Project History

  Current Projects

  Home

 Eagle Builders

Project History
 
Vallone Project - Exercise Room - Garage Remodel

Click thumbnails for full image

Stage One Stage One:

This garage built in the early 20's was converted to an all season retreat.

Stage Two Stage Two:

Here you see the new floor and ceiling framing.

Stage Three Stage Three:

Installation of insulation was added for year round comfort. (all new electrical was added for convience)

Stage Four Stage Four:

The existing brick work was acid washed to offset years of abuse.

Stage Five Stage Five:

A cabinet was built to hide an unsightly electrical panel and steel piping.

Stage Six Stage Six:

New metal clad windows were added for natural light and ventilation.

Final One Final One:

Tongue and groove pine planking was applied to the ceilings and 'period lighting to finish.

Final Two Final Two:

New solid oak floors put the finishing touches on this backyard retreat.

 

About Us | Contact Us | Testimonials | Project History | Current Projects | Home

copyright © 2003 Eagle Builders